5 ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ

Share:

Oι αυτοδημιούργητοι είναι θετικοί, στοχαστικοί, διαβασμένοι, ευγενικοί και «εμμονικοί» με την επίτευξη του στόχου τους, και αυτές είναι οι πιο συχνές τους συνηθειες.

Διαβάζουν με συνέπεια

Οι πλούσιοι προτιμούν να είναι μορφωμένοι παρά να ψυχαγωγούνται. Το μεγαλύτερο ποσοστό των πλουσίων αφιερώνει τριάντα λεπτά ή περισσότερα κάθε μέρα στην αυτοεκπαίδευση ή στο διάβασμα αυτοβελτίωσης. Οι περισσότεροι δεν διάβαζαν για ψυχαγωγία… Οι πλούσιοι διάβαζαν για να αποκτήσουν ή να διατηρήσουν γνώση»

Ασκούνται

Οι περισσότεροι πλούσιοι ασκούνται αερόβια 30 λεπτά ή περισσότερο κάθε μέρα. Η αερόβια άσκηση περιλαμβάνει οτιδήποτε cardio, όπως τρέξιμο, τζόκινγκ, περπάτημα ή ποδηλασία. Το cardio δεν είναι μόνο καλό για το σώμα, αλλά είναι καλό για τον εγκέφαλo. Αυξάνει τους νευρώνες (εγκεφαλικά κύτταρα) στον εγκέφαλο.

Η άσκηση αυξάνει επίσης την παραγωγή γλυκόζης. Η γλυκόζη είναι καύσιμο του εγκεφάλου. Όσο περισσότερο καύσιμο τροφοδοτείς τον εγκέφαλό σου, τόσο περισσότερο μεγαλώνει και τόσο πιο έξυπνος γίνεσαι.

Κάνουν παρέα με άλλους επιτυχημένους ανθρώπους 

Οι πλούσιοι είναι πάντα σε επιφυλακή για άτομα που είναι προσανατολισμένα στο στόχο, αισιόδοξα, ενθουσιώδη και που έχουν μια συνολική θετική νοητική προοπτική.

Είναι εξίσου σημαντικό να αποφεύγετε αρνητικούς ανθρώπους και επιρροές. Η αρνητική, καταστροφική κριτική θα σας εκτροχιάσει από το να επιδιώξετε την επιτυχία.

Οι πλούσιοι άνθρωποι έχουν «εμμονή» με την επιδίωξη στόχων

Η επιδίωξη των δικών σας ονείρων και στόχων δημιουργεί τη μεγαλύτερη μακροπρόθεσμη ευτυχία και έχει ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη συσσώρευση πλούτου. Ενώ πάρα πολλοί άνθρωποι κάνουν το λάθος να κυνηγήσουν το όνειρο κάποιου άλλου – όπως των γονιών τους – οι πλούσιοι ορίζουν τους δικούς τους στόχους και τους επιδιώκουν ακατάπαυστα και με πάθος.

Το πάθος κάνει τη δουλειά διασκεδαστική, το πάθος σου δίνει την ενέργεια, την επιμονή και την εστίαση που χρειάζεται για να ξεπεράσεις τις αποτυχίες, τα λάθη και την απόρριψη.

Απόκτησε δωρεάν το eBook των theInvestors

Latest