Το πρώτο event της Binance στην Ελλάδα είναι γεγονός.

Share:

Η Binance είναι το κορυφαίο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως. Η εταιρεία διοργανώνει διάφορα event σε αρκετές χώρες όπου δραστηριοποιείται ανά την υφήλιο και αυτή τη φορά ήρθε η ώρα να γίνει το πρώτο event και στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, το 1ο Binance Meetup θα λάβει χώρα στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel στις 25 Νοεμβρίου.

Στο event θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε μια σειρά από ομιλίες σχετικές με τον χώρο του blockchain και των crypto. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο event είναι προσκεκλημένος και ο CEO της εταιρείας ο Changpeng Zhao,γνωστός και ως CZ στο κοινό. Σύμφωνα με το Bloomberg o ίδιος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 30 πιο πλούσιους ανθρώπους παγκοσμίως.

Ακόμη, όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε giveaway με δώρα binance swag ενώ ίσως τους βρουν την ευκαιρία και για μια selfie με
τον CZ.

Το meetup είναι προγραμματισμένο για τις 25 Νοεμβρίου στις 18:00 και τα εισιτήρια για το συγκεκριμένο event έχουν εξαντληθεί μέσα σε λίγες ώρες.

Περισσότερες πληροφορίες για το event μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.eventbrite.com/e/binance-meetup-athens-tickets-425059944737

Το theinvestors θα είναι εκεί και θα σας κρατάει ενήμερους για την εξέλιξη της εκδήλωσης μέσα από stories στην σελίδα μας στο Instagram.

Απόκτησε δωρεάν το eBook των theInvestors

Latest