Η δύναμη της συνέπειας κατά την εργασία προς έναν στόχο.

Share:

Πολλές φορές, οι άνθρωποι θα έχουν την επιθυμία να επιτύχουν έναν στόχο, αλλά για οποιονδήποτε λόγο χάνουν τα κίνητρα τους. Έχω δει αυτό να συμβαίνει σε φίλους, μέλη της οικογένειας και στον εαυτό μου.

Τι σημαίνει αυτό; Μερικοί από εμάς είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν σε συγκεκριμένους στόχους; Όχι, δεν το πιστεύω. Μπορούμε όλοι να επιτύχουμε κάθε λογικό στόχο που θέσαμε για τον εαυτό μας. Ο λόγος που κάποιοι αντιμετώπισαν προβλήματα έχει να κάνει με την απουσία μιας απλής λέξης… συνέπεια.

συνέπεια.

«Η επιτυχία δεν αφορά πάντα το μεγαλείο. Πρόκειται για συνέπεια. Η συνεπής σκληρή δουλειά οδηγεί στην επιτυχία. Θα έρθει το μεγαλείο. ” – Ντουειν Τζονσον

Πώς να καλλιεργήσετε τη συνέπεια?

Όταν μιλάω για χρήση συνέπειας για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε έναν στόχο, αναφέρομαι στη συνεχή επανάληψη ορισμένων συμπεριφορών. Πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κατά την έναρξη του ταξιδιού προς έναν στόχο έχουν να κάνουν με το πόσο μεγάλο ένα επίτευγμα μπορεί να φαίνεται. Αυτό χειροτερεύει όσο μεγαλύτερος είναι ο στόχος.

Εάν θέλετε να χάσετε βάρος, η ιδανική εικόνα του σώματός σας μπορεί να φαίνεται τόσο μακριά που χάνετε το κίνητρο να συνεχίσετε να εργάζεστε. . Εδώ είναι που η συνέπεια γίνεται τόσο πολύτιμη. Εάν έχετε την επιθυμία να επιτύχετε έναν μεγαλύτερο στόχο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε συνεπή δράση καθημερινά. Η συνέπεια σας, επιτρέπει να απενεργοποιήσετε την εστίασή σας από το αποτέλεσμα του στόχου και να δώσετε την προσοχή σας στη διαδικασία που θα σας οδηγήσει εκεί.

Όταν εργάζεστε για έναν στόχο, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε συνήθειες. Αντί να αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε, μπορείτε απλώς να εμπιστευτείτε τις συνήθειες σας. Για να δημιουργήσεις μια συνήθεια πρέπει να την κάνεις 30 ημέρες σερί και μετά να συνεχίσεις. Για να σας δείξω πόσο ισχυρές είναι οι συνήθειες, θέλω να επισημάνω τέσσερα από τα μεγαλύτερα οφέλη που μπορείτε να περιμένετε από την εφαρμογή των συνηθειών στο δικό σας ταξίδι προς έναν στόχο.

Όφελος # 1: Βελτιώνει την εστίαση

Με τις συνήθειες έρχεται απίστευτη εστίαση. Η αμφισβήτηση του τρόπου επίτευξης ενός στόχου είναι μια από τις πιο αποσπαστηκές δραστηριότητες στις οποίες μπορούμε να λάβουμε μέρος. Η συνεχής επιστροφή σε όλα τα μονοπάτια που νομίζετε ότι θα σας οδηγήσει εκεί μόνο σας εμποδίζει να προχωρήσετε πιο κοντά στον στόχο. Με τον καθορισμό συνηθειών, οφείλετε παράγετε εστιασμένη προσπάθεια κάθε μέρα.

Όφελος # 2: Δημιουργείστε προτεραιότητες

Η θυσία είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο όταν εργάζεστε για έναν στόχο. Πρέπει να είστε πρόθυμοι να θέσετε ορισμένες δραστηριότητες πάνω από άλλες εάν θέλετε να πετύχετε.

Όφελος # 3: Δημιουργείστε εμπιστοσύνη

Αυτό συμβαδίζει με το προηγούμενο όφελος στην εστίαση. Πρέπει να αρχίσετε να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας όταν εργάζεστε για έναν στόχο. Η δράση είναι πάντα καλύτερη από την αδράνεια και η συνεπής δράση δημιουργεί αποτελέσματα. Έτσι, χρησιμοποιώντας τις συνήθειες, χτίζετε εμπιστοσύνη μέσα σας.

Όφελος # 4: Μειώνει το άγχος

Ένα από τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζω όταν εργάζομαι για ένα στόχο είναι το άγχος. Ανησυχώ για το πώς θα επιτύχω τον στόχο, πόσο καιρό θα διαρκέσει και τι θα συμβεί αν αποτύχω; Αφού διαβάσετε τα προηγούμενα τρία οφέλη, θα πρέπει να είναι σαφές γιατί οι συνήθειες μειώνουν αυτό το είδος άγχους.

Πρώτον, οι συνήθειες εστίασης που δημιουργείτε σάς επιτρέπουν να δώσετε όλη σας την προσοχή στις εργασίες που κάνετε. Δεύτερον, γνωρίζοντας ποιες είναι οι προτεραιότητές σας, σας βοηθά να χαλαρώσετε και να ξέρετε, ότι κάνετε ό, τι μπορείτε για να επιτύχετε τον στόχο.

, οι συνήθειες εστίασης που δημιουργείτε σάς επιτρέπουν να δώσετε όλη σας την προσοχή στις εργασίες που κάνετε. Δεύτερον, γνωρίζοντας ποιες είναι οι προτεραιότητές σας, σας βοηθά να χαλαρώσετε και να ξέρετε, ότι κάνετε ό, τι μπορείτε για να επιτύχετε τον στόχο.

Τώρα που γνωρίζεις την δύναμη της συνέπειας, με συνέπεια άσε το email σου εδώ για να ενημερώνεσαι με συνέπεια για την παγκόσμια αγορά και tips για την αυτό βελτίωση σου.

Theinvestors
Theinvestors
Νέα επιλεγμένα ένα-ένα για τον σύγχρονο επενδυτή!

Απόκτησε δωρεάν το eBook των theInvestors

Latest