Η νοθεία του να ξεκινάς κερδίζοντας.

Share:

Θεωρούμε ότι αν μπούμε όσο πιο άμεσα στον χώρο του trading και των επενδύσεων θα
βγάλουμε και μεγαλύτερο κέρδος – profit.

Ωστόσο αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι να επιβραδύνουμε την διαδικασία μάθησης που είναι απαραίτητη προκειμένου να μας δίνει συστηματικά κέρδη, νοθεύουμε στην ουσία την πραγματικότητα με ένα αρχικό πρώτο win και αυτό μας εθίζει και μας φέρνει σε θέση να θέλουμε να ρεφάρουμε και να βγάλουμε είτε τα χρήματα μας πίσω , είτε να βγάλουμε μεγαλύτερο κέρδος .

Πρωτεύον πρέπει να είναι η μάθηση και έπειτα η εφαρμογή αυτής σε έναν εικονικό λογαριασμό έως ότου βρεθούμε σε θέση να βλέπουμε συνεχόμενα κερδοφόρα αποτελέσματα.

” Το εισιτήριο που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία είναι η επιβεβαίωση που θα σου δώσουν οι νίκες που σημειώνεις στον simulate – demo λογαριασμό σου. ”

Από την αντίπερα το να ξεκινάς με μια ήττα , μπορεί να μην είναι και τόσο καταστροφικό αλλά το φάρμακο ή και η συνταγή που έψαχνες προκειμένου να πετύχεις . To γεγονός πως πόνεσες για ένα σημαντικό κεφάλαιο που έχασες ή μια μεγάλη ήττα είναι ο
λόγος που θα σε κινητοποιήσει και θα σε οδηγήσει στο να παίρνεις αποφάσεις με μεγαλύτερη διαύγεια και πιθανόν στην ανάπτυξη μιας στρατηγικής η οποία σου ταιριάζει.

Κοιτώντας λοιπόν με μακροπρόθεσμο ορίζοντα , παρατηρούμε πως ο πόνος είναι αυτός ο οποίος μας καθοδηγεί στον να δημιουργήσουμε κάτι εποικοδομητικό και καλύτερο.
Επομένως μην φοβάστε στο να αποτύχετε, να φοβάστε το να μην αποδεχτείτε την ήττα σας.

” Ο πόνος είναι και αυτός στο παιχνίδι. ”Τον μεγαλύτερο ρόλο ωστόσο παίζει η μετάφραση που θα του δώσεις . ”

Theinvestors
Theinvestors
Νέα επιλεγμένα ένα-ένα για τον σύγχρονο επενδυτή!

Απόκτησε δωρεάν το eBook των theInvestors

Latest