Τι θα γίνει με το νέο LUNA 2.0 ;

Share:

Το σχέδιο αναδιάσωσης της Terra που επινόησε ο ιδρυτής του κρυπτονομίσματος DoKwon, πρόκειται να κυκλοφορήσει αύριο 28 Μαΐου και αρκετά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Huobi, Binance,FTX και Bitrue, επιβεβαίωσαν πως θα το υποστηρίξουν και θα συμπεριλάβουν το LUNA 2.0 στα ανταλλακτήρια τους.

Ωστόσο, ας πάμε να δούμε τι προηγήθηκε και πως φτάσαμε ως εδώ.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα το κρυπτονόμισμα Terra (LUNA) έχασε όλη την αξία του και κύριασυμβολή σε αυτό είχε το γεγονός πως το αλγοριθμικό stable coin του TerraUSD (UST) σταμάτησε να ακολουθεί την αναλογία 1:1 έναντι του δολαρίου χάνοντας συνολικά σχεδόν ολή του την αξία . Αυτό με την σειρά του πυροδότησε ένα εφιαλτικό ντόμινο στη συνολική αγορά των crypto, καθώς η κεφαλαιοποίηση της αγοράς έχασε περίπου 400 δισεκατομμύρια δολάρια και οδήγησε την τιμή του LUNA στα 0,0001559 $ κατά τη στιγμή της γραφής, σύμφωνα με τα δεδομένα του CoinMarketCap.

LUNA 2.0: Τι σκοπεύει να δώσει το σχέδιο αναδιάσωσης που ετοιμάζει ο Do Kwon;

Έπειτα και το crash το οποίο υπέστει το Luna, η Terra Life Foundation Guard (LFG) ανέπτυξε πόρους συνολικής αξίας 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να βοηθήσει στη σταθεροποίηση του LUNA. Ωστόσο αυτό ήταν κάτι που απέτυχε και οδήγησε στην ανακοίνωση του σχεδίου αναδιάσωσης νούμερο 2 . Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, η Terra θα δημιουργήσει ένα νέο blockchain και θα λειτουργεί μέσα σε αυτό ωστόσο αυτήν την φορά χωρίς τον αλγοριθμικό stablecoin της UST . Ενώ το παλαιότερο blockchain θα μετανομαστεί σε Terra Classic (LUNC), το νέο blockchain θα ονομάζεται Terra (LUNA) για να αποφευχθεί το μπέρδεμα μεταξύ των νέων επενδυτών. Ενώ επίσης το νέο σχέδιο αναδιάσωσης θα δώσει μια αναδιάταξη στα συνολικά και ως προδιάθεση νομίσματα και το total supply θα είναι στο 1 δισεκατομμύριο .

Αξίζει να τονιστεί επίσης , πως θα υπάρξει σχετικό airdrop στους Luna και UST hodlers οι οποίοι κρατούσαν τα crypto αυτά πρίν το crash . Σε σχετική ανακοίνωση της η Binance , δημοσίευσε αυτόν τον πίνακα όπου αναγράφονται σχετικοί όροι και προυποθέσεις :

(Για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω απο τον χώρο των κρυπτονομισμάτων , εύρεση νεων project , ανάλυση της αγοράς και πολλά άλλα μπορείς να τα βρείς στο γκρούπ μας στο telegram ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο εδώ)

Πως αντιμετωπίζουν το γεγονός αυτό οι επενδυτές crypto ;

Η αλήθεια είναι πως έχει πάρει φοβερή έκταση κάτι το οποίο φαίνεται ακόμα και απο τους συνολικούς ακολούθους του Do Kwon και CEO του Luna οι οποίοι εκτοξεύτηκαν στους 1 εκκατομύριο ένω πριν ήταν μερικές χιλιάδες καθώς και στο γεγονός πως το Luna και το UST μέχρι σήμερα είναι στις πρώτες θέσεις του σχετικού ranking του Volume. Απο εκεί και έπειτα οι σοβαροί επενδυτές νοιώθουν προδομένοι και αρκετά απογοητευμένοι μετά και τα όσα έγιναν . Καθώς χάθηκαν πολλά χρήματα σε ένα πρότζεκτ που πίστευταν. Το εάν αντέξει το νέο σχέδιο αναδιάσωσης και το LUNA 2.0 κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου θα φανεί στο μέλλον ωστόσο είναι κάτι πραγματικά , παρά – πάρα πολύ δύσκολο .

Theinvestors
Theinvestors
Νέα επιλεγμένα ένα-ένα για τον σύγχρονο επενδυτή!

Απόκτησε δωρεάν το eBook των theInvestors

Latest