Οι Top 5 προτάσεις βιβλίων αυτοβελτίωσης για να διαβάσεις φέτος!

Share:

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο, ποτέ δεν ήταν τόσο φθηνό όσο είναι στις μέρες μας η ανακάλυψη νέων γνώσεων, οι οποίες είναι ικανές να αλλάξουν την ζωή σου.

Στις μέρες μας είναι τόσο εύκολο και φθηνό να φτιάξεις τον εαυτό σου, αφού όλοι οι τρόποι έχουν αποτυπωθεί σε βιβλία που μπορείς να βρεις στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου ή ακόμα και δωρεάν στο Internet!

Με αφορμή αυτό λοιπόν, σας έχω ετοιμάσει μια λίστα με τις Top Προτάσεις βιβλίων αυτοβελτίωσης που μπορείτε να διαβάσετε φέτος και να γίνετε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, με λίγα χρήματα, μικρή καταβολή χρόνου και με μια ευχάριστη εμπειρία όπως είναι αυτή του διαβάσματος!

1ο Βιβλίο: Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη

Πρόκειται για την ζωή του Έντι, ενός επιζώντα από το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς. Μέσα από μια εξαίσια αφήγηση, μας δείχνει την ζωή του και τα πιο σημαντικά μαθήματα που πήρε από αυτήν.

Ένα βιβλίο που θα σας βάλει σε σκέψεις και θα σας μάθει πράγματα όπως είναι οι αξίες, η ευγνωμοσύνη και θα δείτε μια διαφορετική προσέγγιση για την ζωή!

2ο Βιβλίο: Άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεσαι

Στα αγγλικά θα το βρείτε με τον τίτλο MindSet και στην ουσία εξηγεί ότι υπάρχουν δύο τρόποι σκέψης, οι οποίοι ξεχωρίζουν τους ανθρώπους. Υπάρχει ο στάσιμος και ο αναπτυξιακός τρόπος σκέψης.

Ο καθένας έχει τα χαρακτήριστικά του και θα δείτε πως ο αναπτυξιακός τρόπος σκέψης είναι ο τρόπος σκέψης που χρειάζεστε για να πετύχετε στην προσωπική και επαγγελματική ζωή σας!

3ο Βιβλίο: Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του

Ένα πλέον κλασσικό βιβλίο αυτοβελτίωσης, μια ιστορία αλλαγής, μια παραβολή με πολλά μαθήματα που θα σας σαγηνεύσει και θα σας συναρπάσει.

Μια παραβολή με πολλά μαθήματα για την ζωή, που θα σας λύσει ερωτήματα της καθημερινότητας, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τον εσωτερικό σας θησαυρό και θα σας αλλάξει προς το καλύτερο, προς την ανάπτυξη.

4ο Βιβλίο: Ποιος πήρε το τυρί μου;

Τελικά τα πράγματα δεν πηγαίνουμε πάντα όπως τα περιμέναμε, σωστά; Αυτό το βιβλίο θα σας μάθει αυτό ακριβώς το πράγμα!

Είναι μια μικρή ιστορία που θα σας δείξει έναν καταπληκτικό τρόπο για να αντιμετωπίσετε την αλλαγή στην εργασία σας και στην ζωή σας.

Αυτό το βιβλίο είναι σαν τα διαμάντια: Μικρό και πολύτιμο!

5ο Βιβλίο: 12 κανόνες για τη ζωή

Το πλέον κλασσικό βιβλίο του Jordan B. Peterson, ενός κλινικού ψυχολόγου με υπέροχες ιδέες και μια ωμή προσέγγιση για την πραγματικότητα.

“Ανέλαβε τις ευθύνες σου μεγάλε” τον ακούς να σου φωνάζει όταν διαβάζεις αυτό το βιβλίο!

Ο αντισυμβατικός τρόπος σκέψης του, είναι που τον κάνει να ξεχωρίζει και για αυτόν τον λόγο το προτείνω: Είναι κάτι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο βιβλίο απ’ όσα έχεις
διαβάσει στο παρελθόν.

Και αυτές ήταν οι 5 προτάσεις μου. Όλα αυτά τα βιβλία έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο!

Αν θέλεις λοιπόν να επενδύσεις δημιουργικά τον χρόνο σου, αν θέλεις να μάθεις καινούργια πράγματα και να ανανεώσεις τις οπτικές σου, αυτά τα βιβλία είναι must!

Καλή ανάγνωση!

Απόκτησε δωρεάν το eBook των theInvestors

Latest