Που οφείλετε η εκτόξευση εσόδων στις τράπεζες ;

Share:

Κορυφαιες τράπεζες ανά τον κόσμο παρουσιάζουν μεγάλη αύξηση εσόδων καθώς οι επενδυτές φαίνεται να εγκαταλείπουν τα κρυπτονομίσματα προτειμόντας τις διεθνείς συναλλαγές .

Οι κορυφαίες τράπεζες σε παγκόσμια βάση έχουν καταγράψει μια άνοδο στα έσοδα που  τροφοδοτούνται από την προτίμηση των επενδυτών για τα παραδοσιακά νομίσματα ενώ φαίνεται να εγκαταλείπουν τα κρυπτονομίσματα με κύρια συμβολή σε αυτό να έχει το bear market.

Συγκεκριμένα οι συναλλαγές με χρήση παραδοσιακών νομισμάτων έχουν εκτοξευθεί σε ιστορικά επίπεδα με άνοδο περίπου 30% έπειτα αρκετά χρόνια στασιμότητας.

Οι πιο κερδισμένοι 

Η Deutsche Bank, η UBS Group AG και η JPMorgan (NYSE: JPM), ελέγχουν το 30% της αγοράς. Με τηνJPMorgan να καταγράφει αύξηση 15% στις αγορές σταθερού εισοδήματος το δεύτερο τρίμηνο του 2022. Ταυτόχρονα η  UBS σημείωσε αύξηση 19% στα έσοδά και η  Deutsche Bank κατά 32% αύτη η επίδοση μάλιστα για την Deutsche Bank ήταν η καλύτερη της τελευταίας δεκαετίας.

Στην αντιπέρα όχθη .

Ταυτόχρονα, αξίζει να σημειωθεί πως η αγορά των κρυπτονομισμάτων είναι πτωτική το 2022, ενώ το Bitcoin έχει υποχωρήσει σημαντικά απο πέρυσι.

Εν μέσω των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν, το δολάριο των ΗΠΑ έχει ξεχωρίσει ως κρίσιμος παράγοντας αντιστάθμισης κινδύνου στις αγορές. Καθώς άλλα διεθνή νομίσματα σημείωσαν σημαντική πτώση.

Theinvestors
Theinvestors
Νέα επιλεγμένα ένα-ένα για τον σύγχρονο επενδυτή!

Απόκτησε δωρεάν το eBook των theInvestors

Latest