Ψυχολογία και επένδυση πάνω στα Κρυπτονομίσματα

Share:

Οι ψυχολογία είναι από τους βασικότερους παράγοντες που μπορεί κάποιος άνθρωπος να αποτύχει στις επενδύσεις πάνω στα κρυπτονομίσματα αλλά ακόμα και στην ζωή του..

Όταν κάποιος μου στέλνει μήνυμα για να μάθει παραπάνω πράγματα για τα κρυπτονομίσματα, το πρώτο που θα με ρωτήσει είναι: για παράδειγμα με 100€ πόσα θα βγάλω η ακόμα και αν βάλω 100€ μπορεί να τα χάσω?

Αυτές είναι κάποιες σκέψεις φόβου και απελπισίας που κάποιος θέλει να πλουτίσει άμεσα και υπάρχει ένας μεγάλος φόβος το να μην χάσει τα χρήματα του. Έχω γνωρίσει αρκετά άτομα που ασχολούνται με τα κρυπτονομίσματα και τις επενδύσεις δεν υπάρχει κανένα άτομο που θα το ρωτήσουμε και θα μας πει δεν έχασα καθόλου χρήματα.

Σίγουρα θα μου πείτε υπάρχει και οι τύχη και μπορεί να βγάλανε γρήγορα χρήματα θα συμφωνήσω απλά έμαθα από ένα καταπληκτικό βιβλίο ο πλουσιότερος άνθρωπος της Βαβυλώνας ότι αν η τύχη στο δώσει εύκολα ότι και να είναι αυτό τόσο γρήγορα θα στο πάρει.

Όταν θέλουμε να ξεκινήσουμε να μάθουμε για τα κρυπτονομίσματα το παρομοιάζω με το να μάθουμε ποδήλατο υπάρχει πάντα ένας άνθρωπος που μας κρατάει ελαφρά και εξακολουθούμε από τον φόβο μας να πέφτουμε στην συνέχεια εξοικειωνόμαστε με το ποδήλατο και κάνουμε σιγά σιγά μόνοι μας θα ξανά πέσουμε θα ξανά σηκωθούμε και στο τέλος το ποδήλατο θα είναι μια συνήθεια πολύ εύκολη.

Οπότε καταλάβουμε ότι ο φόβος το να χάσουμε χρήματα μας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό στο να κάνουμε λάθος επιλογές η ακόμα χειρότερα να κλίνουμε η να πουλάμε νομίσματα μόνο και μόνο επειδή η αγορά έκανε 1% κάτω.

Όταν ξεκινάμε και θέλουμε να μάθουμε για τα κρυπτονομίσματα πρέπει να βάλουμε στόχους και να ρωτήσουμε το γιατί μας δηλαδή.

Γιατί θέλω να ξεκινήσω να κάνω επενδύσεις στα κρυπτονομίσματα

Θα απαντήσετε για να βγάλω παραπάνω χρήματα, ωραία

Γιατί θέλω παραπάνω χρήματα

Γιατί αυτά που πληρώνουμε από την δουλειά μου δεν είναι αρκετά για να κάνω αυτό που θέλω.

Τι είναι αυτό που θέλεις?

Οικονομική Ανεξαρτησία !!!

Και πάει και άλλο μέχρι να…

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Theinvestors
Theinvestors
Νέα επιλεγμένα ένα-ένα για τον σύγχρονο επενδυτή!

Απόκτησε δωρεάν το eBook των theInvestors

Latest