Τα 4 πιο κοινά μυστικά των αυτοδημιούργητων εκατομμυριούχων Vol 1

Share:

Οι καθημερινές σας συνήθειες έχουν μεγάλη σχέση με τις οικονομικές σας συνθήκες. Μερικές συνήθειες σε ανεβάζουν και σε βοηθούν να μεγαλώσεις τον πλούτο, ενώ άλλες σε σέρνουν και μπορεί να σε οδηγήσουν σε ένα φτωχό σπίτι.

Το πιο κοινό μονοπάτι που παίρνουν οι άνθρωποι στον πλούτο;

Είναι το The Investors, (σήμερα θα δώσουμε αυτή την ονομασία)
Αυτό που κάνει αυτό το μονοπάτι τόσο ξεχωριστό είναι ότι είναι διαθέσιμο σε όλους σχεδόν. Δεν απαιτεί κανένα ειδικό σύνολο δεξιοτήτων ή συγκεκριμένη εκπαίδευση. Δεν απαιτεί σημαντικό κίνδυνο, αρκετές ώρες εργασίας ή απομόνωσης από φίλους και οικογένεια.

Υπάρχουν μόνο λίγα βασικά πράγματα που θα χρειαστείτε:

1) Tουλάχιστον ένα εισόδημα μεσαίας τάξης – είναι δύσκολο να εξοικονομήσετε χρήματα όταν πρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα για να καλύψετε τους λογαριασμούς σας.

2) Πειθαρχία 3) Συνοχή και 4) Χρόνος

Για να αξιοποιήσετε αυτά τα χαρακτηριστικά, θα πρέπει να καλλιεργήσετε τις 7 κοινές συνήθειες που προσωπικά παρατήρησα περισσότερο.

1. Να είσαι λιτός, όχι φθηνός. Το να είσαι λιτός σημαίνει να ξοδεύεις τα χρήματα σου με σύνεση. Οι καταναλωτές έχουν τη συνήθεια να αγοράζουν προϊόντα ή υπηρεσίες υψηλότερης ποιότητας στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Επικεντρώνονται πρώτα στην ποιότητα και ύστερα στο κόστος. Φθηνές δαπάνες σημαίνει αγορά του φθηνότερου προϊόντος ή υπηρεσίας, χωρίς να δίνεις σημασία στην ποιότητα.

Τα φθηνά προϊόντα καταρρέουν μετά από λίγα χρόνια, αναγκάζοντας σας να τα αντικαταστήσετε ξανά και ξανά. Οι φθηνές υπηρεσίες παρέχονται συνήθως από εκείνους που είτε είναι άπειροι στον τομέα τους ή που δεν είναι πολύ καλοί στην δουλειά τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που σας κοστίζουν χρήματα.

2. Διατηρήστε τις δαπάνες σας υπό έλεγχο.
Οι αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι The Investors συγκέντρωσαν τις αποταμιεύσεις τους ακολουθώντας τις ακόλουθες οδηγίες.

Στέγαση – 25 % ή λιγότερο.Σημείωση: Οι πλούσιοι τείνουν να αγοράζουν, όχι να νοικιάζουν.

Αυτοκίνητα – 5 % ή λιγότερο.Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο τη μηνιαία πληρωμή, αλλά και την ασφάλιση, το φυσικό αέριο ή βενζίνη, τα διόδια, τα τέλη κυκλοφορίας και τη συντήρηση.

Ρούχα – 5 % ή λιγότερο.Ανατρέξτε στη συνήθεια λιτότητας εδώ: Επενδύστε στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα.

Διακοπές – 5 % ή λιγότερο.Οι TheInvestor Millionaires στη μελέτη που έκαναν μέτριες, φθηνές διακοπές και βρήκαν ευκαιρίες ταξιδιού για τις οικογένειές τους.

Ψυχαγωγία – 10 % ή λιγότερο.Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει μπαρ, εστιατόρια, ταινίες, μουσική, βιβλία, δώρα και ούτω καθεξής.

Ο έλεγχος των δαπανών σας δεν είναι εύκολος και μπορεί να προκαλέσει τη ματαιοδοξία σας – αρκετοί από την κατηγορία των πλούσιων δεν φοβούνται να διαπραγματευτούν αγορές ή να χρησιμοποιήσουν κουπόνια. Μόλις η έξυπνη δαπάνη γίνει καθημερινή συνήθεια, γίνεται πιο εύκολη όλη η διαδικασία.

3. Περιτριγυριστείτε από αυτοδημιούργητους εκατομμυριούχους
Γιατί είναι σημαντικό; Οι συνήθειες εξαπλώνονται σαν ιός σε όλο το κοινωνικό σας δίκτυο. Εάν ο εσωτερικός σας κύκλος περιλαμβάνει πάρα πολλούς καταναλωτές, τελικά θα μολυνθείτε από τις συνήθειες των δαπανών τους και δεν θα μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα.

4. Κατανοήστε την ανάγκη εναντίον της θέλησης.
Οι άνθρωποι που υπερτιμούν τις επιθυμίες τους θα παραδοθούν στην άμεση ικανοποίηση, αποφεύγοντας την εξοικονόμηση για να αγοράσουν πράγματα που λαχταρούν αυτή τη στιγμή: 8Κ τηλεοράσεις, λαμπερές διακοπές, ακριβά αυτοκίνητα, μεγαλύτερα σπίτια και φανταχτερά κοσμήματα.

Οι Want-Spenders συνήθως χρεώνουν χρέος προκειμένου να χρηματοδοτήσουν το βιοτικό τους επίπεδο. Είναι απείθαρχοι με τα χρήματα τους και δημιουργούν τη δική τους φτώχεια. Τους έχουν βάλει στο μυαλό οι διαφημιστές και η καταναλωτική κοινωνία να πιστεύουν ότι είναι απολύτως φυσιολογικό να αγοράζουν πέρα από τις ανάγκες τους. Όταν οι Want-Spenders δεν είναι πλέον σε θέση να εργαστούν λόγω γήρατος, ζουν το υπόλοιπο της ζωής τους σε απόλυτη φτώχεια και εξαρτώνται από τους άλλους.

Τα επόμενα 3 μυστικά των αυτοδημιούργητων εκατομμυριούχων στο επόμενο άρθρο…

Αν θες να μην γίνεις ένα ακόμα καταναλωτικό πρότυπο της φτωχής κοινωνίας που σήμερα ζούμε, μην διστάσεις να κλείσεις ένα δωρεάν ραντεβού μαζί μας και να σε καθοδηγήσουμε στα πρώτα σου βήματα στην αγορά του χρηματιστήριου. Πατώντας εδώ.

Theinvestors
Theinvestors
Νέα επιλεγμένα ένα-ένα για τον σύγχρονο επενδυτή!

Απόκτησε δωρεάν το eBook των theInvestors

Latest