Τα 4 πιο κοινά μυστικά των αυτοδημιούργητων εκατομμυριούχων Vol 2

Share:

Aς πάμε κατευθείαν στο βασικό μας θέμα.

1. Αποφύγετε συναισθηματικές αγορές.
Όταν αισθάνεστε υπερβολικά αισιόδοξοι για το μελλοντικό σας εισόδημα, μπορείτε να πέσετε στην παγίδα να ξοδεύετε χρήματα που έχετε ή να ξοδεύετε μελλοντικά χρήματα που αναμένεται να λάβετε .

Όταν αισθάνεστε λυπημένοι ή καταθλιπτικοί, οι συναισθηματικές αγορές μπορούν να λειτουργήσουν σαν μια γρήγορη επιδιόρθωση, που σας απαλλάσσει προσωρινά από τη λύπη. Η θεραπεία είναι να είστε συνεχώς προσεκτικοί σχετικά με τα συναισθήματα σας και να αναζητήσετε υγιέστερους τρόπους αντιμετώπισης τους.

2. Εξάλειψη των αυθόρμητων δαπανών.
Όταν η θέληση είναι υψηλή, ο προμετωπιαίος φλοιός σας ελέγχει τον εγκέφαλό σας. Τότε λαμβάνεις καλές αποφάσεις. Όταν η θέληση είναι χαμηλή, η πειθαρχία σας χάνεται και οδηγήστε σε δαπάνες καθώς και σε άλλα πράγματα . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα σούπερ-μάρκετ τοποθετούν προϊόντα στις γραμμές πληρωμής. Η ελπίδα τους βασίζεται στην αποδυναμωμένη κατάστασή σας, και θα κάνετε μια αυθόρμητη αγορά μιας ζάχαρης, μιας σακούλας με πατατάκια ή μιας κάρτας.

Η λύση είναι να κάνετε τα ψώνια σας αμέσως μόλις ξυπνήσετε από έναν βραδινό ύπνο, μετά τον ύπνο ή μετά από ένα ελαφρύ γεύμα. Αυτά τα τρία πράγματα αποκαθιστούν τα αποθέματά  θέλησης σας.

3. Μην υπερβάλλετε τη ζωή σας. Όταν ο Conor McGregor, το 2017, έδωσε εγγύηση 30 εκατομμυρίων δολαρίων για τον αγώνα του με τον Floyd Mayweayther, αυτός με την παραλαβή των εγγυημένων χρημάτων του, αγόρασε ένα σκάφος 17 εκατομμυρίων δολαρίων. Επειδή δεν είχε αρκετά χρήματα από τα εγγυημένα για να πληρώσει τους φόρους εισοδήματός του, έπρεπε να αποσύρει χρήματα από τον υπάρχοντα πλούτο του για να πληρώσει την φορολογία – μιλάμε για μια γροθιά στο στομάχι.

Επομένως οι υπερβολικές επιλογές που μπορούμε να κάνουμε όσον αφορά την ζωής μας  οφείλεται στην υπερβολική αισιοδοξία και χαρά που νιώθουμε με μια ξαφνική αύξηση του εισοδήματος ή του πλούτου μας, όπως παραδείγματος χάρη ένα μεγάλο μπόνους, μια κληρονομιά ή κάτι άλλο απροσδόκητο.

Αρνηθείτε λοιπόν να αναβαθμίσετε τον τρόπο ζωής σας όταν το εισόδημα ή ο πλούτος σας αυξάνεται και μείνετε πιστοί στο πλάνο σας.

Το να γίνεις πλούσιος ως Investor δεν είναι γεγονός. Είναι μια διαδικασία. Με την υιοθέτηση συνηθειών οικονομικής ανάπτυξης, η οικοδόμηση πλούτου τίθεται σε αυτόματο πιλότο. Για να ξεκινήσεις το ταξίδι στο χώρο των επενδύσεων στείλε μας τώρα ένα μήνυμα και θα σε οδηγήσουμε στον σωστό δρόμο.

Theinvestors
Theinvestors
Νέα επιλεγμένα ένα-ένα για τον σύγχρονο επενδυτή!

Απόκτησε δωρεάν το eBook των theInvestors

Latest